Ξυλουργικά Μηχανήματα
Κοπτικά Εργαλεία
Λογισμικά
Βιομηχανικά εργαλεία
Εργαλεία Χειρός
Είδη προστασίας ένδυσης & υπόδησης
Χρώματα - Μονώσεις
DIY -HOME

 

 

Τρόποι πληρωμής

1. Μοναδικό!!!!!!

 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 5,5% επί του συνολικού ποσού που πληρώνεται με οποιοδήποτε τρόπο  πληρωμής επιλέξετε. Ισχύει αποκλειστικά για τα μέλη του καταστήματός μας.

 Για περισσότερες πληροφορίες των μοναδικών πλεονεκτημάτων των μελών μας παρακαλώ επικοινωνήστε  με το καταστημά μας.

2. πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. 

Επιπλέον χρέωση αντικαταβολής: 2,50€

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 3.000€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

 

3. πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίδουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

IBAN

 

 

 

ALPHA

479.00.2002011026

GR21 01404790479002002011026

 

 

 


Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής  με e-mail στο [email protected]         Εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο [email protected]  την απόδειξη της κατάθεσης.

 

4. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tsipouridis.gr  δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express όλων των τραπεζών (π.χ. Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank κ.τ.λ.). Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). Οι κάτοχοι καρτών American Express θα πρέπει να συμπληρώσουν και την ημερομηνία έναρξης.

Για παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του.

Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.

 

 






Τρόποι πληρωμής
  Προσφορές
  Νέα προϊόντα
 
Καλάθι αγορών
Όροι χρήσης
Τρόποι αποστολής
Τρόποι πληρωμής

Newsletter

 
 
active³ 5.0 · © 2000 - 2015 IPS Ltd · Όροι χρήσης